Planlæg dit jobskifte

Sidder du med at ønske om at finde et nyt job? Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, og hvor du skal starte. Vi tilbyder dig karriererådgivning, hvor forløbet er tilpasset dig, din situation og dine ønsker. Vi hjælper dig med at komme videre.

Med vores karriererådgivningsforløb hjælper vi dig med at finde ud af, hvad du gerne vil arbejde med, og giver dig redskaberne til at hjælpe dig selv derhen – alt imens vi har fokus på, hvem du er og hvad du vil. I et karriererådgivningsforløb hjælper vi dig til at indse dine styrker og kompetencer, og du lærer at bruge dem, når du søger nyt job.

Vi hjælper dig med at strukturere dit karriereforløb og din jobsøgningsproces og med at finde de stillinger, der stemmer overens med dine kompetencer, ønsker og interesser.

Med et karriererådgivningsforløb hos os vil du:

  • Få professionel sparring til, hvordan du søger videre
  • Få hjælp til at afdække dine faglige og personlige kompetencer
  • Få hjælp til at afdække dine personlige succeshistorier
  • Lære at målrette din jobsøgning
  • Udfærdige et målrettet og personligt CV
  • Få hjælp til at opbygge din ansøgning
  • Få hjælp til at forberede dig til jobsamtalen

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at skifte job. Uanset hvad grunden er, er vores erfaring, at selvværd er et vigtigt element i jobsøgning, og derfor er det også et vigtigt element i vores karriererådgivning. Derfor arbejder vi også meget med dit selvværd og din selvopfattelse, din udvikling og dine drømme for fremtiden. Vi hjælper dig med at bygge dit professionelle selvværd op, så du er klar til at gå ud og finde drømmejobbet.

Ikke to karriererådgivningsforløb er ens. Vi forstår nemlig vigtigheden af, at et sådant forløb skal tilpasses dig og dine ønsker og behov. Derfor er det også dig, der bestemmer, hvor fokus skal ligge i dit forløb.

Karriererådgivningsforløbet er naturligvis fuldt fortroligt.