Succes med jobinterview

GDPR foto 4B
Godt gået! Du er blevet inviteret til jobinterview!

Når du er blevet kaldt til jobsamtale, så har du jo i princippet fået jobbet og din ansøgning har virket efter hensigten. Du har præsenteret dig selv godt på dine kompetencer og måske har du allerede haft en dialog med virksomheden, før du skrev ansøgningen. Virksomheden er i hvert fald interesseret i at møde dig.

Du er nu nået til den vigtigste del af din jobsøgning. Her kan du tale dig selv ind i jobbet, eller du kan tale dig selv ud af jobbet!

Vi hjælper dig med at få succes i jobinterviewet, for det er her, den virkelige forberedelse af jobsøgningen begynder. Du kan ved jobsamtalen tale dig ind i jobbet udelukkende på baggrund af din forberedelse til dette interview, selv om du måske ikke er favoritkandidaten. Følgende elementer er afgørende:

  • Du skal mentalt forberede dig på samtalen
  • Du skal fagligt forberede dig på samtalen
  • Du skal praktisk forberede dig på samtalen

Vi tror på, at du kan forberede dig så godt til jobsamtalen, at du selv bestemmer, om du vil tilbydes jobbet eller ej. Vi har så mange succeshistorier, der bekræfter os i, at maksimal forberedelse er den bedste mulighed for succes.

Hos os kan vi rådgive dig om, hvordan du forbereder dig til et jobinterview. Hvilke eksempler skal dul hive frem, hvilke spørgsmål skal du stille? Vi sørger for, at du er klædt på til samtalen, og vi tror på, at du kan forberede dig så godt, at du selv kan beslutte, om du skal have jobbet eller ej.