Karriererådgivning

GDPR 8E

Det kan opleves ekstremt frustrerende og energikrævende at søge job, hvis du ikke er i arbejde og måske har været ledig i en vis periode. I vores samfund ligger der en skjult forventning om, at det er nemt at finde arbejde, og at du bare skal tage dig sammen.

Så hvad gør du så, når din oplevelse er, at du har gjort alt, som er muligt for dig, og du ikke opnår det ønskede resultat?

Det hjælper vi dig med. Vi er specialister i at hjælpe dig i job, og du vil – med en fælles indsats – komme i job. Vi tror på, at du er unik, og at du er vigtig for det fælles arbejdsmarked. Din succes er vores succes!

Vi er nogle af de bedste på markedet og har rigtig mange års erfaring i at hjælpe ledige i job. Og det bliver det job, som du ønsker dig.

Hvem er du, hvad kan du, og hvad vil du?

Sammen identificerer vi dine skarpeste kompetencer – både faglige, personlige og sociale. Sammen identificerer vi, hvem du er, og vi formulerer dine drømme og succeskriterier for dit næste job. Det skal give mening for dig! Vi arbejder intenst på, at du tilegner dig de kompetencer, som sikrer dig, at du nu og i fremtiden evner at åbne de rigtige døre og møde de rigtige mennesker, som vil give dig dit næste job. Vi vil i forløbet stå side om side med dig og hjælpe dig med at fastholde din energi og tro på, at du kan nå dine drømme.

Vi hjælper dig med at afklare, tænke i nye baner og få de redskaber, som vil give dig det mod, den skarphed og det personlige udtryk, som vil sikre dig din egen succes. Du får en struktureret plan for dit karriereforløb.

Hvordan karriererådgivning?
  • Du får hjælp til at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer – herunder uopdagede ressourcer.
  • Du får et billede af, hvem du er, dine færdigheder og værdier. Handler du efter det, som er vigtigt og betyder noget for dig?
  • Du får afdækket dine personlige succeser.
  • Du får struktureret din karriere og udarbejdet en strategi for din fremtidige karriere og arbejdsliv.
  • Du får opbygget din LinkedIn-profil, så du kan findes af headhuntere, rekrutterings- og HR-folk.
  • Du får præciseret den type virksomhed, stilling og det arbejdsliv, som dækker dine behov og ønsker.
  • Du får udfærdiget et målrettet personligt CV, og du får hjælp med ansøgningen samt struktur på din jobsøgning.
  • Du forberedes til jobsamtalen – herunder samtaletræning, ubehagelige spørgsmål, fremtoning og video-performance.
  • Du får rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling.

Karriererådgivning starter altid med en afklarende samtale for at afdække dine forventninger og ønsker til et karriererådgivningsforløb.

Al karriererådgivning og informationsudveksling er fortrolig.

Pris:
Klippekort
Betales over tre gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *